“Minden csodát megelőz egy gondolkodásváltás.” – Anon: A csodák tanítása.

Bemutatkozás

bajakiandrea 2

Integrált tanácsadói pszichológiát folytatok különböző módszerek alkalmazásával. Több éve foglalkozom egyéni ügyfelekkel Budapesten. Korábban idegenforgalmi közgazdászként öt évig dolgoztam egy nemzetközi szállodaláncnál trénerként. Éltem Monacóban, az Amerikai Egyesült Államokban és Angliában.

Módszereim az önismereti munka során:

A neurolingvisztikus programozás ( NLP) módszer alapjait az Egyesült Államokban sajátítottam el. Célom az ügyfél életminőségének javítása, a jelen állapotból minél rövidebb úton a kívánt állapot elérése. Ez a módszer az emberi viselkedés kiválóságának tanulmányozása, tanítása és alkalmazása, a változás művészete.

A kronobiológia személyiségtípus elemzést használati útmutatóként’ szeretem alkalmazni, mivel személyiségünk legmélyebb rétegeit mutatja meg és segít megérteni miért működünk úgy ahogy működünk, mit üzen a testünk. Ismerd meg az erősségeid és gyengeségeid, fedezd fel a módszerek jótékony hatásait.

A tudatalatti formáló módszerek melyeket alkalmazok egyik legmeghatározóbb módszere az írásterápia, ide tartozik például a megbocsátó levelek írása, hiedelem átfordító mondatok vagyis paradigma mondatok írása valamint a hála mondatok írása a jobb érzetért. Különböző gyakorlatok is segítenek a munkámban mint a kineziológia alapú gyakorlatok, eye-coaching illetve légzésgyakorlatok. A légzéstechnikákat, légzésterápiát ahol bizonyos légzéstípus használata felszabadítóan hat és az egyensúly létrehozására felhasználom a jógában is előforduló tűzlégzést. Ezen kívül a fizikailag alátámasztott tényt, hogy az embernek van aurája, csakrái, ezekhez
kapcsolódó csak olyan módszereket alkalmazok amit oda tudok az ember kezébe adni.

Önfejlesztésre szükség van amikor az ember azt érzi, hogy önmaga nem elég a probléma megoldásához. Olyankor kell egy másik emberhez elmenni mert önmaga már nem lát rá és kell neki valaki akivel ezt tükörként megbeszélheti. A tükör rávilágít arra amit az ember már nem lát meg saját magáról a tükrében. Valójában én vagyok a másik tükör a felvilágosító tükör. A segítségkéréshez azonban kell önkontroll vagy a szenvedési hajlamnak annak a fokának az átlépése amikor az ember jót akar magának.

Gregory Bateson antropológus, pszichológus úgy határozta meg, hogy 'egy különbség ami azután újabb különbségeket hoz létre' ez jelenti számomra a változást.

Akik még nagy hatással vannak rám:
Tanítóm és mentorom Barta Krisztina parapszichológus; Neale Donald Walsch; Esther és Jerry Hicks; Doreen Virtue; Rhonda Byrne; Eckhart Tolle; Ken Wilber; Dalai láma

vissza

Please publish modules in offcanvas position.

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.