SIKERTÖRTÉNETEK

"Egy barátnőm mesélt Andi módszereiről és győzködött, hogy menjek el hozzá. Úgy láttam, hogy ez a fajta terápia rengeteg energiát, munkát és időt igényel, így egyáltalán nem fűlt a fogam az egészhez.
Aztán a magánéletembe beütött a ménkű, a társam, akiben a legjobban bíztam nagyon csúnyán megvezetett. Mindenfelé rohantam segítségért, köztük Andihoz is. Nagyon rossz állapotban voltam, 10 kilót fogytam, nem tudtam enni, aludni, ellátni magamat és mindenáron meg akartam menteni a kapcsolatomat. Andi hamar átlátta, hogy elkéstem ezzel. Ezt akkor és ott nem tudtam elfogadni, feldolgozni, így pár alkalom után abbahagytam a vele való foglalkozásokat. Közben kitört a világjárvány, kiderült, hogy Andinak igaza volt, engem csúnyán elhagytak és visszatértem hozzá, hogy segítsen az életem újraépítésében.
Rengeteg gyógyítót és módszert kipróbáltam, az ővé nagyon egyedi, különleges. Hihetetlenül élesen átlátja a helyzeteket, mások megéléseit, nem engedi, hogy tapicskoljak az önsajnálatban, másokat és a körülményeimet hibáztassam. Tű pontos logikával meg tudja magyarázni az összefüggéseket és ami a legfontosabb, egy teljesen új szemszögből képes megvilágítani a dolgokat, olyan módszereket ad az ember kezébe, amivel ki tud lépni az önsorsrontó szerepből, újra tudja írni a mindennapjait és a javára fordíthat bármilyen eseményt.
Úgy gondolom, hogy Andinak a magas színtű szerzett tudása mellett a vele született készsége is remek szakemberré teszi azok számára, akik valóban változtatni szeretnének az életükön és nem félnek szembenézni a rosszul berögzött szokásaikkal, gyerekkori és felnőttkori elakadásaikkal."
Orsi

vissza

 

Kapcsolat

+36(30)983-8255
info@bajakiandrea.hu
1126 Budapest

Please publish modules in offcanvas position.

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.