SIKERTÖRTÉNETEK

Könnyen barátkozom, sokat beszélek, magamról is.. :P De úgy igazán mélyen beengedni valakit az érzelmeimbe, gondolataimba – az nem megy könnyen. Andival valahogy mégsem éreztem azokat a korlátokat, amiket úgy általában, viszonylag könnyen ástunk a dolgok mélyére.

Úgy éreztem, hogy szükségem van segítségre egy volt párkapcsolat lezárásának nehézségei miatt, de végül sokkal többet kaptam ennél. A találkozásokkal egyre többet tudtam, értettem meg magamról, a viselkedésemről, az érzéseimről. Sokkal jobban látom az összefüggéseket a problémákban, tudom, hogy egyáltalán honnan, hogyan kell elindulni, ha valahol, valamiben fennakadok.

Nem sokkal a találkozások kezdete után megkaptam a munkát, amire már oly’ régóta vágytam, de más téren még mindig volt mit fejlődnöm. Mikor végre kijutottam az óceánjáró hajóra, szembesültem vele, hogy az az elzárt, teljesen más világ mit művel az emberekkel, mennyire tönkreteszi sokukat, mennyire kifordultak a normál értékrendek egy ilyen közegben. A hajókon töltött évek alatt rengeteget segített, amit még előtte Anditól tanultam. Hallgattam a hanganyagokat, olvastam az írásokat, továbbra is végeztem a „házi feladatokat”.

Leginkább azonban az a felismerés volt elképesztő számomra, mikor egy jó barátom érzelmi összeomlásának közepette higgadtan tudtam kezelni a helyzetet és segíteni tudtam neki. Ő elmondta, hogy gyógyszer nélkül még soha nem sikerült megállítania ezt a rohamot – ami egyébként viszonylag gyakori az életében. A beszélgetést szinte teljes mértékben úgy irányítottam a kérdéseimmel, ahogyan azt Andi tette velem, kiderítve a probléma gyökerét, majd pozitívvá formálva a negatív érzéseket.

Összességében hatalmas hálával tartozom, hogy megismerhettem, hogy segített nekem. Tudom, hogy mindig van hová fejlődni, mindig van mit javítani, de azt is tudom, hogy már jó úton haladok.

Viki

vissza

 

Kapcsolat

+36(30)983-8255
info@bajakiandrea.hu
1126 Budapest

Please publish modules in offcanvas position.

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.