‘Mentális infúzió’ tréning

mentalis infuzio trening

Néhány NLP és más pszichoterápiás módszerek gyakorlati elsajátítása 32 órában! Csatlakozz hozzám és hozd létre a változást minden téren ahol szükséged van rá! Időpontok: 4 hétvége 2 hetenként, 10-15 óráig
2021. folyamatosan, érdeklődj az aktuális dátumokért e-mailen vagy telefonon.
Tréning előadó: Bajáki Andrea

A tréning ára: 55.000 forint /hétvége,
egy összegben fizetés esetén 220.000 forint helyett 200.000 forint!

Helyszín: Budapest, 2. kerület
Résztvevők száma maximum 6 fő.
Jelentkezés emailben: andreabajaki@gmail.com

A változás te magad légy!
A különbség ami azután újabb különbségeket hoz létre.
"Te sokkal több vagy ennél!"
"Az energia oda áramlik ahová a figyelem."

Bajáki Andrea vagyok, önfejlesztő tréner, integrál kronobiológiai tanácsadó és Nlp mester.
A mostani tréningen legtöbbet bemutatott módszerek egyike az NLP lesz amivel 2013-ban találkoztam először, szerencsémre a szülőhazájában a Santa Cruz-i Egyetemen tanulhattam a legjobbaktól. Rögtön megszerettem mert elvarázsolt hogyan működik az elménk, vagyis hogyan gondolkodunk kép, hang és érzések formájában mintha az agyunk egy számítógép szoftvare-je lenne és ha belenyúlunk könnyedén elérhetünk változást.
Mottóm pedig a ‘Változás te magad légy!’ ami annyit jelent, hogy ha elégedetlen vagy bármivel, a környezeteddel, kapcsolataiddal, változz te magad, és hidd el a környezeted is változni fog. Már önmagában ha megváltoztatod ezáltal a reakciód helyzetekre is másképpen fogod magad érezni ezt garantálom. Jól hangzik ugye, ha bosszankodás helyett nyugodt maradsz, ha frusztráltság helyett kiegyensúlyozott lehetsz, ha a félelmek helyébe bátorság lép, ha a méreg szeretetté alakul, ha a ragaszkodás elengedés lesz, ha a céltalanság sikertörténetté válik és még folytathatnám azt a sok-sok átalakulást amit ügyfeleim átélnek és én tanúja lehetek. Hálás vagyok a munkámért és hálás vagyok a nyitott emberekért, értetetek, hogy adtok magatoknak egy esélyt, hogy holnap még jobb legyen számotokra bármi is a motiváció vagy élethelyzetetek ebben a pillanatban. Lényeg, hogy én most had fogjam a kezeteket és mutassak olyan gyakorlatokat számotokra, melyekkel végre irányíthatjátok a saját életeteket. Megszabadulhattok a tudatalattitokban lévő sokszor nem igazán hasznos programjaitoktól. Ha másként gondolkodsz, akkor másként cselekszel és másként is érzel. Tehát célom, hogy alapvetően jól érezd magad, megbékélve a világgal.


bajakiandrea

Szeretettel várlak,
Bajáki Andrea

“Minden csodát megelőz egy gondolkodásváltás.” Anon: A csodák tanítása 

vissza

 

 

 

 

 

Kapcsolat

+36(30)983-8255
info@bajakiandrea.hu
1026 Budapest

Please publish modules in offcanvas position.

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.